undefined

Relationship between meat toughness and properties of connective tissue from cows and young bulls heat treated at low temperatures for prolonged times

Publiceringsår

2013

Upphovspersoner

Christensen, Line; Ertbjerg, Per; Loje, Hanne; Risbo, Jens; van den Berg, Frans W. J.; Christensen, Mette

Organisationer och upphovspersoner

Publikationstyp

Publikationsform

Artikel

Moderpublikationens typ

Tidning

Artikelstyp

En originalartikel

Målgrupp

Vetenskaplig

Kollegialt utvärderad

Kollegialt utvärderad

UKM:s publikationstyp

A1 Originalartikel i en vetenskaplig tidskrift

Publikationskanalens uppgifter

Moderpublikationens namn

Meat Science

Volym

93

Nummer

4

Sidor

787-795

Publikationsforum

63084

Publikationsforumsnivå

3

Öppen tillgång

Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst

Ingen information

Parallellsparad

Okänd

Övriga uppgifter

Vetenskapsområden

Övriga jordbruksvetenskaper

Publiceringsland

Nederländerna

Förlagets internationalitet

Internationell

Språk

engelska

Internationell sampublikation

Ja

Sampublikation med ett företag

Okänd

DOI

10.1016/j.meatsci.2012.12.001

Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling

Ja