Relationship between meat toughness and properties of connective tissue from cows and young bulls heat treated at low temperatures for prolonged times
Publiceringsår
2013
Upphovspersoner
Christensen, Line; Ertbjerg, Per; Loje, Hanne; Risbo, Jens; van den Berg, Frans W. J.; Christensen, Mette
Organisationer och upphovspersoner
Helsingfors universitet
Ertbjerg Per
Publikationstyp
Publikationsform
Artikel
Moderpublikationens typ
Tidning
Artikelstyp
En originalartikel
Målgrupp
VetenskapligKollegialt utvärderad
Kollegialt utvärderadUKM:s publikationstyp
A1 Originalartikel i en vetenskaplig tidskriftPublikationskanalens uppgifter
Journal
Moderpublikationens namn
Volym
93
Nummer
4
Sidor
787-795
ISSN
Publikationsforum
Publikationsforumsnivå
3
Öppen tillgång
Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst
Ingen information
Parallellsparad
Okänd
Övriga uppgifter
Vetenskapsområden
Övriga jordbruksvetenskaper
Publiceringsland
Nederländerna
Förlagets internationalitet
Internationell
Språk
engelska
Internationell sampublikation
Ja
Sampublikation med ett företag
Okänd
DOI
10.1016/j.meatsci.2012.12.001
Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling
Ja