undefined

Wholegrain foods and health

Publiceringsår

2013

Upphovspersoner

Lappi J, Mykkänen H, Kolehmainen M, Poutanen K

Organisationer och upphovspersoner

Östra Finlands universitet

Mykkänen Hannu

Kolehmainen Jaana Marjukka

Lappi Jenni

Publikationstyp

Publikationsform

Artikel

Moderpublikationens typ

Samlingsverk

Artikelstyp

Annan artikel

Målgrupp

Vetenskaplig

Kollegialt utvärderad

Inte kollegialt utvärderad

UKM:s publikationstyp

B2 Del av bok eller annat samlingsverk

Publikationskanalens uppgifter

Öppen tillgång

Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst

Ingen information

Parallellsparad

Okänd

Övriga uppgifter

Vetenskapsområden

Hälsovetenskap

Förlagets internationalitet

Internationell

Språk

engelska

Internationell sampublikation

Nej

Sampublikation med ett företag

Okänd

Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling

Ja