undefined

Extraction and chemical characterization of rye arabinoxylan and the effect of ß-glucan on the mechanical and barrier properties of cast arabinoxylan films

Publiceringsår

2013

Upphovspersoner

Sárossy, Zsuzsa ; Tenkanen, Maija; Pitkänen, Leena; Bjerre, Anne Belinda ; Plackett, David

Organisationer och upphovspersoner

Helsingfors universitet

Pitkänen Leena

Tenkanen Maija

Publikationstyp

Publikationsform

Artikel

Moderpublikationens typ

Tidning

Artikelstyp

En originalartikel

Målgrupp

Vetenskaplig

Kollegialt utvärderad

Kollegialt utvärderad

UKM:s publikationstyp

A1 Originalartikel i en vetenskaplig tidskrift

Publikationskanalens uppgifter

Moderpublikationens namn

Food Hydrocolloids

Volym

30

Nummer

1

Sidor

206-216

Publikationsforum

56255

Publikationsforumsnivå

2

Öppen tillgång

Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst

Ingen information

Parallellsparad

Okänd

Övriga uppgifter

Vetenskapsområden

Kemi; Övriga jordbruksvetenskaper

Publiceringsland

Nederländerna

Förlagets internationalitet

Internationell

Språk

engelska

Internationell sampublikation

Ja

Sampublikation med ett företag

Okänd

DOI

10.1016/j.foodhyd.2012.05.022

Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling

Ja