undefined

Sauerkraut and sauerkraut juice fermented spontaneously using mineral salt, garlic and algae

Publiceringsår

2011

Upphovspersoner

Wiander, Britta; Palva, Airi

Organisationer och upphovspersoner

Publikationstyp

Publikationsform

Artikel

Moderpublikationens typ

Tidning

Artikelstyp

En originalartikel

Målgrupp

Vetenskaplig

Kollegialt utvärderad

Kollegialt utvärderad

UKM:s publikationstyp

A1 Originalartikel i en vetenskaplig tidskrift

Publikationskanalens uppgifter

Volym

20

Nummer

2

Sidor

169-175

Publikationsforum

50680

Publikationsforumsnivå

1

Öppen tillgång

Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst

Ja

Öppen tillgång till publikationskanalen

Helt öppen publikationskanal

Parallellsparad

Okänd

Övriga uppgifter

Vetenskapsområden

Ekologi, evolutionsbiologi; Biokemi, cell- och molekylärbiologi; Växtbiologi, mikrobiologi, virologi; Genetik, utvecklingsbiologi, fysiologi

Publiceringsland

Finland

Språk

engelska

Internationell sampublikation

Nej

Sampublikation med ett företag

Okänd

Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling

Ja