Sauerkraut and sauerkraut juice fermented spontaneously using mineral salt, garlic and algae
Publiceringsår
2011
Upphovspersoner
Wiander, Britta; Palva, Airi
Organisationer och upphovspersoner
Helsingfors universitet
Palva Airi
Publikationstyp
Publikationsform
Artikel
Moderpublikationens typ
Tidning
Artikelstyp
En originalartikel
Målgrupp
VetenskapligKollegialt utvärderad
Kollegialt utvärderadUKM:s publikationstyp
A1 Originalartikel i en vetenskaplig tidskriftPublikationskanalens uppgifter
Journal
Volym
20
Nummer
2
Sidor
169-175
ISSN
Publikationsforum
Publikationsforumsnivå
1
Öppen tillgång
Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst
Ja
Öppen tillgång till publikationskanalen
Helt öppen publikationskanal
Parallellsparad
Okänd
Övriga uppgifter
Vetenskapsområden
Ekologi, evolutionsbiologi; Biokemi, cell- och molekylärbiologi; Växtbiologi, mikrobiologi, virologi; Genetik, utvecklingsbiologi, fysiologi
Publiceringsland
Finland
Språk
engelska
Internationell sampublikation
Nej
Sampublikation med ett företag
Okänd
Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling
Ja