EAACI Food Allergy and Anaphylaxis Guidelines: diagnosis and management of food allergy
Publiceringsår
2014
Upphovspersoner
Muraro A; Werfel T; Hoffmann-Sommergruber K; Roberts G; Beyer K; Bindslev-Jensen C; Cardona V; Dubois A; duToit G; Eigenmann P; Fernandez Rivas M; Halken S; Hickstein L; Høst A; Knol E; Lack G; Marchisotto MJ; Niggemann B; Nwaru BI; Papadopoulos N et al
Organisationer och upphovspersoner
Tammerfors universitet
Nwaru Bright
Publikationstyp
Publikationsform
Artikel
Moderpublikationens typ
Tidning
Artikelstyp
En originalartikel
Målgrupp
VetenskapligKollegialt utvärderad
Kollegialt utvärderadUKM:s publikationstyp
A1 Originalartikel i en vetenskaplig tidskriftPublikationskanalens uppgifter
Öppen tillgång
Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst
Ingen information
Parallellsparad
Okänd
Övriga uppgifter
Vetenskapsområden
Hälsovetenskap
Förlagets internationalitet
Internationell
Språk
engelska
Internationell sampublikation
Ja
Sampublikation med ett företag
Okänd
DOI
10.1111/all.12429
Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling
Ja