EAACI Food Allergy and Anaphylaxis Guidelines: diagnosis and management of food allergy

EAACI Food Allergy and Anaphylaxis Guidelines: diagnosis and management of food allergy

Publiceringsår

2014

Upphovspersoner

Muraro A; Werfel T; Hoffmann-Sommergruber K; Roberts G; Beyer K; Bindslev-Jensen C; Cardona V; Dubois A; duToit G; Eigenmann P; Fernandez Rivas M; Halken S; Hickstein L; Høst A; Knol E; Lack G; Marchisotto MJ; Niggemann B; Nwaru BI; Papadopoulos N et al

Organisationer och upphovspersoner

Publikationstyp

Publikationsform

Artikel

Moderpublikationens typ

Tidning

Artikelstyp

En originalartikel

Målgrupp

Vetenskaplig

Kollegialt utvärderad

Kollegialt utvärderad

UKM:s publikationstyp

A1 Originalartikel i en vetenskaplig tidskrift

Publikationskanalens uppgifter

Journal

Allergy

Volym

69

Nummer

8

Sidor

1008-1025

Publikationsforum

50774

Publikationsforumsnivå

2

Öppen tillgång

Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst

Ingen information

Parallellsparad

Okänd

Övriga uppgifter

Vetenskapsområden

Hälsovetenskap

Förlagets internationalitet

Internationell

Språk

engelska

Internationell sampublikation

Ja

Sampublikation med ett företag

Okänd

DOI

10.1111/all.12429

Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling

Ja

EAACI Food Allergy and Anaphylaxis Guidelines: diagnosis and management of food allergy - Forskning.fi