Protein carbonylation and water:holding capacity of pork subjected to frozen storage: effect of muscle type, premincing and packaging
Publiceringsår
2011
Upphovspersoner
Estevéz, Mario ; Ventanas, Sonja ; Heinonen, Marina; Puolanne, Eero
Organisationer och upphovspersoner
Publikationstyp
Publikationsform
Artikel
Moderpublikationens typ
Tidning
Artikelstyp
En originalartikel
Målgrupp
VetenskapligKollegialt utvärderad
Kollegialt utvärderadUKM:s publikationstyp
A1 Originalartikel i en vetenskaplig tidskriftPublikationskanalens uppgifter
Volym
59
Nummer
10
Sidor
5435-5443
ISSN
Publikationsforum
Publikationsforumsnivå
3
Öppen tillgång
Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst
Ingen information
Parallellsparad
Okänd
Övriga uppgifter
Vetenskapsområden
Övriga jordbruksvetenskaper
Publiceringsland
Förenta staterna (USA)
Språk
engelska
Internationell sampublikation
Ja
Sampublikation med ett företag
Okänd
DOI
10.1021/jf104995j
Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling
Ja