undefined

Protein carbonylation and water:holding capacity of pork subjected to frozen storage: effect of muscle type, premincing and packaging

Publiceringsår

2011

Upphovspersoner

Estevéz, Mario ; Ventanas, Sonja ; Heinonen, Marina; Puolanne, Eero

Organisationer och upphovspersoner

Helsingfors universitet

Puolanne Eero

Heinonen Marina

Publikationstyp

Publikationsform

Artikel

Moderpublikationens typ

Tidning

Artikelstyp

En originalartikel

Målgrupp

Vetenskaplig

Kollegialt utvärderad

Kollegialt utvärderad

UKM:s publikationstyp

A1 Originalartikel i en vetenskaplig tidskrift

Publikationskanalens uppgifter

Volym

59

Nummer

10

Sidor

5435-5443

Publikationsforum

59498

Publikationsforumsnivå

3

Öppen tillgång

Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst

Ingen information

Parallellsparad

Okänd

Övriga uppgifter

Vetenskapsområden

Övriga jordbruksvetenskaper

Publiceringsland

Förenta staterna (USA)

Språk

engelska

Internationell sampublikation

Ja

Sampublikation med ett företag

Okänd

DOI

10.1021/jf104995j

Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling

Ja