undefined

The role of red and processed meat in colorectal cancer development:a perspective

Publiceringsår

2014

Upphovspersoner

Oostindjer, Marije; Alexander, Jan; Amdam, Gro V.; Andersen, Grethe; Bryan, Nathan S.; Chen, Duan; Corpet, Denis E.; De Smet, Stefaan; Dragsted, Lars Ove; Haug, Anna; Karlsson, Anders H.; Kleter, Gijs; de Kok, Theo M.; Kulseng, Bard; Milkowski, Andrew L.;

Organisationer och upphovspersoner

Helsingfors universitet

Pajari Anne-Maria

Publikationstyp

Publikationsform

Artikel

Moderpublikationens typ

Tidning

Artikelstyp

En originalartikel

Målgrupp

Vetenskaplig

Kollegialt utvärderad

Kollegialt utvärderad

UKM:s publikationstyp

A1 Originalartikel i en vetenskaplig tidskrift

Publikationskanalens uppgifter

Moderpublikationens namn

Meat Science

Volym

97

Nummer

4

Sidor

583-596

Publikationsforum

63084

Publikationsforumsnivå

3

Öppen tillgång

Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst

Ingen information

Parallellsparad

Okänd

Övriga uppgifter

Vetenskapsområden

Övriga jordbruksvetenskaper; Cancersjukdomar

Publiceringsland

Nederländerna

Förlagets internationalitet

Internationell

Språk

engelska

Internationell sampublikation

Ja

Sampublikation med ett företag

Okänd

DOI

10.1016/j.meatsci.2014.02.011

Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling

Ja