undefined

Sensory perception and other factors affecting consumer choice of olive oil

Publiceringsår

2014

Upphovspersoner

Tuorila, Hely; Recchia, Annamaria

Organisationer och upphovspersoner

Publikationstyp

Publikationsform

Artikel

Moderpublikationens typ

Samlingsverk

Artikelstyp

Annan artikel

Målgrupp

Vetenskaplig

Kollegialt utvärderad

Kollegialt utvärderad

UKM:s publikationstyp

A3 Del av bok eller annat samlingsverk

Publikationskanalens uppgifter

Moderpublikationens namn

Olive Oil Sensory Science

Förläggare

Wiley-Blackwell

Sidor

55-80

Publikationsforum

6174

Publikationsforumsnivå

2

Öppen tillgång

Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst

Ingen information

Parallellsparad

Okänd

Övriga uppgifter

Vetenskapsområden

Övriga jordbruksvetenskaper

Publiceringsland

Förenade kungariket

Förlagets internationalitet

Internationell

Språk

engelska

Internationell sampublikation

Ja

Sampublikation med ett företag

Okänd

DOI

10.1002/9781118332511.ch3

Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling

Ja