undefined

Microorganisms associated with amylolytic starters and traditional fermented alcoholic beverages of North Western Himalayas in India

Publiceringsår

2015

Upphovspersoner

Thakur, Navdeep; Savitri, ; Saris, Per Erik Joakim; Bhalla, T. C.

Organisationer och upphovspersoner

Helsingfors universitet

Saris Per Erik Joakim

Publikationstyp

Publikationsform

Artikel

Moderpublikationens typ

Tidning

Artikelstyp

En originalartikel

Målgrupp

Vetenskaplig

Kollegialt utvärderad

Kollegialt utvärderad

UKM:s publikationstyp

A1 Originalartikel i en vetenskaplig tidskrift

Publikationskanalens uppgifter

Moderpublikationens namn

Food Bioscience

Volym

11

Sidor

92 - 96

Publikationsforum

82822

Publikationsforumsnivå

0

Öppen tillgång

Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst

Ingen information

Parallellsparad

Okänd

Övriga uppgifter

Vetenskapsområden

Övriga jordbruksvetenskaper

Publiceringsland

Nederländerna

Förlagets internationalitet

Internationell

Språk

engelska

Internationell sampublikation

Ja

Sampublikation med ett företag

Okänd

DOI

10.1016/j.fbio.2015.05.002

Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling

Ja