undefined

Lactic acid bacteria and their controversial role in fresh meat spoilage

Publiceringsår

2015

Upphovspersoner

Pothakos, Vasileios; Devlieghere, Frank; Villani, Francesco; Björkroth, Johanna; Ercolini, Danilo

Organisationer och upphovspersoner

Helsingfors universitet

Björkroth Johanna

Publikationstyp

Publikationsform

Artikel

Moderpublikationens typ

Tidning

Artikelstyp

En originalartikel

Målgrupp

Vetenskaplig

Kollegialt utvärderad

Kollegialt utvärderad

UKM:s publikationstyp

A1 Originalartikel i en vetenskaplig tidskrift

Publikationskanalens uppgifter

Moderpublikationens namn

Meat Science

Volym

109

Sidor

66-74

Publikationsforum

63084

Publikationsforumsnivå

2

Öppen tillgång

Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst

Ingen information

Parallellsparad

Okänd

Övriga uppgifter

Vetenskapsområden

Veterinärvetenskap

Publiceringsland

Nederländerna

Förlagets internationalitet

Internationell

Språk

engelska

Internationell sampublikation

Ja

Sampublikation med ett företag

Okänd

DOI

10.1016/j.meatsci.2015.04.014

Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling

Ja