Lactic acid bacteria and their controversial role in fresh meat spoilage
Publiceringsår
2015
Upphovspersoner
Pothakos, Vasileios; Devlieghere, Frank; Villani, Francesco; Björkroth, Johanna; Ercolini, Danilo
Organisationer och upphovspersoner
Helsingfors universitet
Björkroth Johanna
Publikationstyp
Publikationsform
Artikel
Moderpublikationens typ
Tidning
Artikelstyp
En originalartikel
Målgrupp
VetenskapligKollegialt utvärderad
Kollegialt utvärderadUKM:s publikationstyp
A1 Originalartikel i en vetenskaplig tidskriftPublikationskanalens uppgifter
Journal
Moderpublikationens namn
Volym
109
Sidor
66-74
ISSN
Publikationsforum
Publikationsforumsnivå
2
Öppen tillgång
Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst
Ingen information
Parallellsparad
Okänd
Övriga uppgifter
Vetenskapsområden
Veterinärvetenskap
Publiceringsland
Nederländerna
Förlagets internationalitet
Internationell
Språk
engelska
Internationell sampublikation
Ja
Sampublikation med ett företag
Okänd
DOI
10.1016/j.meatsci.2015.04.014
Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling
Ja