undefined

Fermentation and dry fractionation increase bioactivity of cloudberry (Rubus chamaemorus)

Publiceringsår

2015

Upphovspersoner

Puupponen-Pimiä, Riitta; Nohynek, Liisa; Juvonen, Riikka; Kössö, Tuija ; Truchado, Pilar ; Westerlund-Wikström, Benita Alice; Leppänen, Tiina ; Moilanen, Eeva; Oksman-Caldentey, Kirsi-Marja

Organisationer och upphovspersoner

Helsingfors universitet

Westerlund-Wikström Benita Alice

Publikationstyp

Publikationsform

Artikel

Moderpublikationens typ

Tidning

Artikelstyp

En originalartikel

Målgrupp

Vetenskaplig

Kollegialt utvärderad

Kollegialt utvärderad

UKM:s publikationstyp

A1 Originalartikel i en vetenskaplig tidskrift

Publikationskanalens uppgifter

Journal/Serie

Food Chemistry

Moderpublikationens namn

Food Chemistry

Volym

197

Nummer

Part A

Sidor

950¿958

Publikationsforum

59815

Publikationsforumsnivå

1

Öppen tillgång

Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst

Ingen information

Parallellsparad

Okänd

Övriga uppgifter

Vetenskapsområden

Växtbiologi, mikrobiologi, virologi

Publiceringsland

Nederländerna

Förlagets internationalitet

Internationell

Språk

engelska

Internationell sampublikation

Nej

Sampublikation med ett företag

Okänd

Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling

Ja