undefined

Isolation and chacterization of ovomucin - a bioactive agent of egg white

Publiceringsår

2015

Upphovspersoner

Hiidenhovi, Jaakko

Organisationer och upphovspersoner

Naturresursinstitutet

Hiidenhovi Jaakko

Publikationstyp

Publikationsform

Separat verk

Målgrupp

Vetenskaplig

UKM:s publikationstyp

G5 Artikelavhandling

Publikationskanalens uppgifter

Journal

Doctoral Theses in Food Sciences at the University of Turku

Förläggare

University of Turku

Sidor

79 p

Öppen tillgång

Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst

Ja

Öppen tillgång till publikationskanalen

Helt öppen publikationskanal

Parallellsparad

Okänd

Övriga uppgifter

Vetenskapsområden

Biokemi, cell- och molekylärbiologi

Publiceringsland

Finland

Förlagets internationalitet

Inhemsk

Språk

engelska

Internationell sampublikation

Nej

Sampublikation med ett företag

Okänd

Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling

Ja