Isolation and chacterization of ovomucin - a bioactive agent of egg white
Publiceringsår
2015
Upphovspersoner
Hiidenhovi, Jaakko
Organisationer och upphovspersoner
Naturresursinstitutet
Hiidenhovi Jaakko
Publikationstyp
Publikationsform
Separat verk
Målgrupp
Vetenskaplig
UKM:s publikationstyp
G5 Artikelavhandling
Publikationskanalens uppgifter
Journal
Doctoral Theses in Food Sciences at the University of Turku
Förläggare
University of Turku
Sidor
79 p
ISSN
ISBN
Öppen tillgång
Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst
Ja
Öppen tillgång till publikationskanalen
Helt öppen publikationskanal
Parallellsparad
Okänd
Övriga uppgifter
Vetenskapsområden
Biokemi, cell- och molekylärbiologi
Publiceringsland
Finland
Förlagets internationalitet
Inhemsk
Språk
engelska
Internationell sampublikation
Nej
Sampublikation med ett företag
Okänd
Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling
Ja