Fermentoidut elintarvikkeet - turvallisia ja terveellisiä?
Publiceringsår
2015
Upphovspersoner
Kahala, Minna
Organisationer och upphovspersoner
Naturresursinstitutet
Kahala Minna
Publikationstyp
Publikationsform
Artikel
Moderpublikationens typ
Samlingsverk
Artikelstyp
Annan artikel
Målgrupp
FackligUKM:s publikationstyp
D2 Artikel i ett yrkesinriktat samlingsverk (inkl. inledningsartikel som skrivits av redaktören)Publikationskanalens uppgifter
Moderpublikationens namn
Moderpublikationens redaktörer
H. Kallio; A. Metsämarttila
Förläggare
Food Chemistry and Food Development, University of Turku
Sidor
p. 102-104
ISBN
Öppen tillgång
Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst
Ingen information
Parallellsparad
Okänd
Övriga uppgifter
Vetenskapsområden
Industriell bioteknologi
Publiceringsland
Finland
Förlagets internationalitet
Inhemsk
Språk
finska
Internationell sampublikation
Nej
Sampublikation med ett företag
Okänd
Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling
Ja