undefined

Fermentoidut elintarvikkeet - turvallisia ja terveellisiä?

Publiceringsår

2015

Upphovspersoner

Kahala, Minna

Organisationer och upphovspersoner

Naturresursinstitutet

Kahala Minna

Publikationstyp

Publikationsform

Artikel

Moderpublikationens typ

Samlingsverk

Artikelstyp

Annan artikel

Målgrupp

Facklig

UKM:s publikationstyp

D2 Artikel i ett yrkesinriktat samlingsverk (inkl. inledningsartikel som skrivits av redaktören)

Publikationskanalens uppgifter

Moderpublikationens redaktörer

H. Kallio; A. Metsämarttila

Förläggare

Food Chemistry and Food Development, University of Turku

Sidor

p. 102-104

Öppen tillgång

Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst

Ingen information

Parallellsparad

Okänd

Övriga uppgifter

Vetenskapsområden

Industriell bioteknologi

Publiceringsland

Finland

Förlagets internationalitet

Inhemsk

Språk

finska

Internationell sampublikation

Nej

Sampublikation med ett företag

Okänd

Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling

Ja