Fish oil and krill oil differentially modify the liver and brain lipidome when fed to mice
Publiceringsår
2015
Upphovspersoner
Skorve, Jon; Kim, Ekroos; Berge, Rolf K; Alexson, Stefan E; Hilvo, Mika; Vihervaara, Terhi; Burri, Lena; Bohov, Pavol; Tillander, Veronika; Bjørndal, Bodil; Suoniemi, Matti; Laaksonen, Reijo
Organisationer och upphovspersoner
Tammerfors universitet
Laaksonen Reijo
Publikationstyp
Publikationsform
Artikel
Moderpublikationens typ
Tidning
Artikelstyp
En originalartikel
Målgrupp
VetenskapligKollegialt utvärderad
Kollegialt utvärderadUKM:s publikationstyp
A1 Originalartikel i en vetenskaplig tidskriftPublikationskanalens uppgifter
Journal
Volym
14
Sidor
88
ISSN
Publikationsforum
Publikationsforumsnivå
1
Öppen tillgång
Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst
Ja
Öppen tillgång till publikationskanalen
Helt öppen publikationskanal
Parallellsparad
Nej
Övriga uppgifter
Vetenskapsområden
Biomedicinska vetenskaper; Hälsovetenskap
Förlagets internationalitet
Internationell
Språk
engelska
Internationell sampublikation
Ja
Sampublikation med ett företag
Nej
DOI
10.1186/s12944-015-0086-2
Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling
Ja