Lypsylehmien tuotosvasteiden ja ruokinnan taloudellisuuden mallintaminen koeaineistojen perusteella
Startår
2003
Slutår
2008
Projektdeltagare
Ansvarig organisation
Ursprunglig organisation
Forskningscentralen för jordbruk och livsmedelsekonomi (MTT)
Personer
Huhtanen Pekka
Resultat
Resultat och påverkan
Julkaisu:HUHTANEN, P., NOUSIAINEN, J. Dietary factors influencing milk protein content of cows fed grass silage-based diets. Journal of dairy science 87(2004): Supplement 1, 466. Joint annual meeting: St. Louis, Missouri, 2004. (Abstract 948).
Övriga uppgifter
Nyckelord
Biologinen tuotosvaste, Dynaaminen malli, Lypsylehmä, Maidontuotanto, Muuntokelpoinen energia (me), Nurmet, Nurmi, Nurmirehu, Ohutsuolesta imeytyvä valkuainen (oiv), Syönti, Taloudellinen optimointi, Ympäristökuormitus