Lypsylehmien tuotosvasteiden ja ruokinnan taloudellisuuden mallintaminen koeaineistojen perusteella

Startår

2003

Slutår

2008

Projektdeltagare

Ansvarig organisation

Ursprunglig organisation

Forskningscentralen för jordbruk och livsmedelsekonomi (MTT)

Personer

Huhtanen Pekka


Resultat

Resultat och påverkan

Julkaisu:HUHTANEN, P., NOUSIAINEN, J. Dietary factors influencing milk protein content of cows fed grass silage-based diets. Journal of dairy science 87(2004): Supplement 1, 466. Joint annual meeting: St. Louis, Missouri, 2004. (Abstract 948).

Övriga uppgifter

Nyckelord

Biologinen tuotosvaste, Dynaaminen malli, Lypsylehmä, Maidontuotanto, Muuntokelpoinen energia (me), Nurmet, Nurmi, Nurmirehu, Ohutsuolesta imeytyvä valkuainen (oiv), Syönti, Taloudellinen optimointi, Ympäristökuormitus