EU-kalat III
Startår
Slutår
Projektmål
Projektdeltagare
Ansvarig organisation
Personer
Relaterade organisationer
Resultat
Resultat och påverkan
Tulokset: Suomen luonnonvaraisten kalojen haitta-ainepitoisuuksista saatu uusi tieto: edistää ja ohjaa kalavarantojen hyödyntämistä lisäämällä kotimaista kulutusta, vahvistamalla kalan vientimarkkinointia sekä antaa arvokasta taustatietoa kalan hyödyntämiseksi rehuntuotannossa täydentää altistuksen arviointia ja tukee siten kuluttajaneuvontaa ja kalan kulutuksen hyödyistä kertovaa viestintää uo pohjaa täsmentää yleisiä kalansyöntisuosituksia ja niihin annettuja poikkeuksia edistää virkistyskalastusta ja kalastusmatkailua edistää hoitokalastuksessa saatavan saaliin hyödyntämistä elintarvike- ja rehukäytössä uttaa priorisoimaan elintarvikevalvontaa tukee merenhoidon seurantavelvoitteiden toteuttamista, ympäristön valvontaa ja -suojelua
Övriga uppgifter
Nyckelord
Dioksiinit, Elintarviketurvallisuus, Elintarvikkeet, Kalatalous, Kilpailukyky, Raskasmetallit, Rehut, Ympäristön tila