Just transition: Tackling inequalities on the way to a sustainable, healthy and climate-neutral food system (JUST-FOOD)
Startår
2019
Slutår
2025
Projektdeltagare
Ansvarig organisation
Personer
Minna Kaljonen (SYKE)
Relaterade organisationer
Livsmedelsverket
MINISTRY OF AGRICULTURE AND FORESTRY
Suomen ympäristökeskus (SYKE)
MAA- JA METSATALOUSTUOTTAJAIN KESKUSLIITTO MTK RY
VALIO OY
Martat
Muurame Food Services
STM
Palvelukeskus Helsinki
Leijona Catering
Övriga uppgifter
Nyckelord
Carbon footprint, Circular economy, Consumption and production, Ecoefficiency, Ekotehokkuus, Environmental responsibility, Green economy, Hiilijalanjälki, Hyötykäyttö, Kestävä kehitys, Kestävä kulutus, Kiertotalous, Kulutus ja tuotanto, Luonnonvarat, Materiaalitehokkuus, Material efficiency, Natural resources, Recycling, Sustainable consumption, Sustainable development, Vihreä talous, Ympäristövastuu