Just transition: Tackling inequalities on the way to a sustainable, healthy and climate-neutral food system (JUST-FOOD)

Startår

2019

Slutår

2025

Projektdeltagare

Ansvarig organisation

Personer

Minna Kaljonen (SYKE)

Relaterade organisationer

Livsmedelsverket
MINISTRY OF AGRICULTURE AND FORESTRY
Suomen ympäristökeskus (SYKE)
MAA- JA METSATALOUSTUOTTAJAIN KESKUSLIITTO MTK RY
VALIO OY
Martat
Muurame Food Services
STM
Palvelukeskus Helsinki
Leijona Catering

Övriga uppgifter

Nyckelord

Carbon footprint, Circular economy, Consumption and production, Ecoefficiency, Ekotehokkuus, Environmental responsibility, Green economy, Hiilijalanjälki, Hyötykäyttö, Kestävä kehitys, Kestävä kulutus, Kiertotalous, Kulutus ja tuotanto, Luonnonvarat, Materiaalitehokkuus, Material efficiency, Natural resources, Recycling, Sustainable consumption, Sustainable development, Vihreä talous, Ympäristövastuu