Kohti kestäviä elintarvikevalintoja - kuluttajainformaatio ruoan ravitsemus- ja ympäristövaikutuksista kestävyyden kontekstissa
Startår
2010
Slutår
2014
Projektdeltagare
Ansvarig organisation
Ursprunglig organisation
Forskningscentralen för jordbruk och livsmedelsekonomi (MTT)
Personer
Saarinen Merja
Resultat
Resultat och påverkan
Julkaisu:SAARINEN, MERJA, SILVENNOINEN, KIRSI, SINKKO, TAIJA, SILVENIUS, FRANS, USVA, KIRSI. 2011. Towards a sustainable food choices : consumer information about health and environmental effects of food in the context of sustainability (SustFoodChoice). In: HENVI science days on interdisciplinary environmental research and teaching : why does society need environmental research? : 7-8 April 2011 Helsinki : abstract volume / ed. Laura Haapola and Kaisa Korhonen-Kurki. p. 34.
Övriga uppgifter
Nyckelord
Elinkaariarviointi, Luomu, Luomutuotteet, Maaperävaikutus, Ravitsemus, Ruoka, Ympäristövaikutukset