KEKEPAMPO - Kestävää kehitystä edistävien julkisten ruokahankintojen merkitys ruokakulttuurin ja kestävän kehityksen tietoisuuden, maaseutuyrittäjyyden sekä kunta- ja aluetalouden kannalta

Startår

2009

Slutår

2012

Projektdeltagare

Ansvarig organisation

Ursprunglig organisation

Forskningscentralen för jordbruk och livsmedelsekonomi (MTT)

Personer

Kurppa Sirpa


Resultat

Resultat och påverkan

Julkaisu:RISKU-NORJA, HELMI, KURPPA, SIRPA, HELENIUS, JUHA. 2009. Dietary choices and greenhouse gas emissions - assessment of impact of vegetarian and organic options at national scale. Progress in industrial ecology - an international journal 6 4: 340-354.

Övriga uppgifter

Nyckelord

Julkiset hankinnat, Kestävyys, Kouluruoka, Kuntapolitiikka, Minäpystyvyys, Ruokajärjestelmä, Ruokakasvatus