KEKEPAMPO - Kestävää kehitystä edistävien julkisten ruokahankintojen merkitys ruokakulttuurin ja kestävän kehityksen tietoisuuden, maaseutuyrittäjyyden sekä kunta- ja aluetalouden kannalta
Startår
2009
Slutår
2012
Projektdeltagare
Ansvarig organisation
Ursprunglig organisation
Forskningscentralen för jordbruk och livsmedelsekonomi (MTT)
Personer
Kurppa Sirpa
Resultat
Resultat och påverkan
Julkaisu:RISKU-NORJA, HELMI, KURPPA, SIRPA, HELENIUS, JUHA. 2009. Dietary choices and greenhouse gas emissions - assessment of impact of vegetarian and organic options at national scale. Progress in industrial ecology - an international journal 6 4: 340-354.
Övriga uppgifter
Nyckelord
Julkiset hankinnat, Kestävyys, Kouluruoka, Kuntapolitiikka, Minäpystyvyys, Ruokajärjestelmä, Ruokakasvatus