Omega-maitoa puna-apilasta ja camelinasta
Startår
2007
Slutår
2011
Projektdeltagare
Ansvarig organisation
Ursprunglig organisation
Forskningscentralen för jordbruk och livsmedelsekonomi (MTT)
Personer
Shingfield Kevin
Resultat
Resultat och påverkan
Julkaisu:HALMEMIES, A., KARASTI, M., KOKKONEN, T., JAAKKOLA, S., LAMPI, A., TOIVONEN, V., SHINGFIELD, K., VANHATALO, A. Erilaisten kasviöljylisien vaikutus maidon rasvahappokoostumukseen puna-apilasäilörehuun perustuvassa ruokinnassa. Suomen maataloustieteellisen seuran tiedote ( 2010):27, p. 56. Maataloustieteen Päivät: Helsinki, 2010
Övriga uppgifter
Nyckelord
Camelina, Lypsylehmä, Maito, Maitotuote, Puna-apila, Rasvahappo, Säilörehu, Terveys