Omega-maitoa puna-apilasta ja camelinasta

Startår

2007

Slutår

2011

Projektdeltagare

Ansvarig organisation

Ursprunglig organisation

Forskningscentralen för jordbruk och livsmedelsekonomi (MTT)

Personer

Shingfield Kevin


Resultat

Resultat och påverkan

Julkaisu:HALMEMIES, A., KARASTI, M., KOKKONEN, T., JAAKKOLA, S., LAMPI, A., TOIVONEN, V., SHINGFIELD, K., VANHATALO, A. Erilaisten kasviöljylisien vaikutus maidon rasvahappokoostumukseen puna-apilasäilörehuun perustuvassa ruokinnassa. Suomen maataloustieteellisen seuran tiedote ( 2010):27, p. 56. Maataloustieteen Päivät: Helsinki, 2010

Övriga uppgifter

Nyckelord

Camelina, Lypsylehmä, Maito, Maitotuote, Puna-apila, Rasvahappo, Säilörehu, Terveys