Jatkuvatoiminen heraproteiinien fraktiointiprosessi (UUSI NIMI: Heraproteiinifraktioiden ja sovellutusteknologian kehitys ja tuotteistaminen)

Startår

2001

Slutår

2005

Projektdeltagare

Ansvarig organisation

Ursprunglig organisation

Forskningscentralen för jordbruk och livsmedelsekonomi (MTT)

Personer

Rantamäki Pirjo


Resultat

Resultat och påverkan

Julkaisu:MÃ?KINEN, J, SAVOLAINEN, J., TURKKI, A., MYLLYKOSKI, L., RANTAMÃ?KI, P. 2003. Enzymic hydrolysis of modified whey proteins with several enzymes and in selected circumstances. In: 3rd NIZO Dairy conference: dynamics of texture, process & perception, 11 - 13 June 2003, Papendal National Sports Centre, Arnhem, The Netherlands. Elsevier. P40. (Abstract).

Övriga uppgifter

Nyckelord

Jatkuvatoiminen prosessi, Muunnetut heraproteiinit, Toiminnalliset ominaisuudet, Tuotekehitys