Wasteless Food Services in Finland- hankkeen -toimipaikkojen hakukuulutus

Beskrivning

WFSF-hankkeeseen haettiin kiinnostuneita ruoka-alan toimipaikkoja koko suomen alueelta. Hankkeeseen haluttiin valita kaikilta ruokapalvelualoita toimipaikka huomioiden myös maantieteellinen sijainti. Hankkeesta kiinnostuneita osallistujia ilmoittautui yhteensä 33 kappaletta. Kyselyn ja tarkentavien haastattelujen perusteella mukaan hankkeeseen valittiin 19 julkista ja yksityistä ruokapalvelutoimijaa kehittämään hävikin ehkäisemiseen ja vähentämiseen liittyviä toimiaan. Hankkeen toimintaan osallistumisesta kiinnostuneille organisaatioille lähetettiin maaliskuussa tarkentava kysely koskien hävikinhallinnan nykytilaa, motivaatiota ja resursseja työskennellä hankkeessa. Kutakin WFSF-hankkeeseen haluavaa organisaatiota pyydettiin nimeämään toimipiste, jossa se haluaisi kehittää hävikinhallintaansa ja kokeilla uusia toimenpiteitä. Kyselyssä kartoitettiin paitsi hävikinhallinnan operatiivisia toimia, myös halua sitoutua hankkeeseen ja syventää hävikinhallinnan keinoja lähitulevaisuudessa. Osin yksityiskohtaisillakin kysymyksillä kartoitettiin myös hävikin kertymistä lajeittain, kertyvän hävikin mittaamistapoja, asiakasyhteistyötä ja vuorovaikutusta sidosryhmien kanssa hävikin vähentämiseksi.
Visa mer

Publiceringsår

2024

Typ av data

Upphovspersoner

SeAMK Ruoka

Seppälä-Kolkka Taina - Upphovsperson

Projekt

Övriga uppgifter

Vetenskapsområden

Övrig teknik och teknologi

Språk

Öppen tillgång

Begränsad tillgång

Licens

Other

Nyckelord

Ämnesord

matservice, matsvinn

Temporal täckning

undefined

Relaterade till denna forskningsdata