undefined

Inactivation of hepatitis E virus and murine norovirus during smoking treatments alone and an industrial warm smoking with additional heat treatment of pork sausages

Publiceringsår

2025

Upphovspersoner

Loikkanen, Emil; Johne, Reimar; Maunula, Leena

Organisationer och upphovspersoner

Helsingfors universitet

Loikkanen Emil

Maunula Leena

Publikationstyp

Publikationsform

Artikel

Moderpublikationens typ

Tidning

Artikelstyp

En originalartikel

Målgrupp

Vetenskaplig

Kollegialt utvärderad

Kollegialt utvärderad

UKM:s publikationstyp

A1 Originalartikel i en vetenskaplig tidskrift

Publikationskanalens uppgifter

Moderpublikationens namn

Food Control

Volym

178

Artikelnummer

111451

Publikationsforum

56254

Publikationsforumsnivå

2

Öppen tillgång

Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst

Ja

Öppen tillgång till publikationskanalen

Delvis öppen publikationskanal

Licens för förläggarens version

CC BY

Parallellsparad

Nej

Övriga uppgifter

Vetenskapsområden

Övriga jordbruksvetenskaper

Publiceringsland

Förenade kungariket

Förlagets internationalitet

Internationell

Språk

engelska

Internationell sampublikation

Ja

Sampublikation med ett företag

Nej

DOI

10.1016/j.foodcont.2025.111451

Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling

Ja