Metal Concentrations and Health Risk Assessment of Spices and Herbs from United Arab Emirates Markets
Publiceringsår
2025
Upphovspersoner
Semerjian, Lucy; Alawadhi, Najla; Abass, Khaled; Osaili, Tareq M.
Organisationer och upphovspersoner
Uleåborgs universitet
Abass Khaled
Publikationstyp
Publikationsform
Artikel
Moderpublikationens typ
Tidning
Artikelstyp
En originalartikel
Målgrupp
VetenskapligKollegialt utvärderad
Kollegialt utvärderadUKM:s publikationstyp
A1 Originalartikel i en vetenskaplig tidskriftPublikationskanalens uppgifter
Journal
Förläggare
Volym
178
Artikelnummer
111478
ISSN
Publikationsforum
Publikationsforumsnivå
2
Öppen tillgång
Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst
Nej
Öppen tillgång till publikationskanalen
Delvis öppen publikationskanal
Parallellsparad
Nej
Övriga uppgifter
Vetenskapsområden
Folkhälsovetenskap, miljö och arbetshälsa
Nyckelord
[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]
Förlagets internationalitet
Internationell
Språk
engelska
Internationell sampublikation
Ja
Sampublikation med ett företag
Nej
DOI
10.1016/j.foodcont.2025.111478
Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling
Ja