DNA extraction optimization and authentication of Vaccinium berries and their products by high-resolution DNA melting analysis
Publiceringsår
2024
Upphovspersoner
Toth, Katalin; Salo, Heikki M.; Kinnunen, Sanni; Miettunen, Tuuli-Maaret; Alakärppä, Emmi; Suokas, Marko; Benevenuto, Juliana; Munoz, Patricio; Häggman, Hely; Jokipii-Lukkari, Soile
Organisationer och upphovspersoner
Uleåborgs universitet
Suokas Marko
Alakärppä Emmi
Salo Heikki
Häggman Hely Margaretha
Toth Katalin
Kinnunen Sanni
Jokipii-Lukkari Soile
Miettunen Tuuli-Maaret
Publikationstyp
Publikationsform
Artikel
Moderpublikationens typ
Tidning
Artikelstyp
En originalartikel
Målgrupp
VetenskapligKollegialt utvärderad
Kollegialt utvärderadUKM:s publikationstyp
A1 Originalartikel i en vetenskaplig tidskriftPublikationskanalens uppgifter
Journal
Förläggare
Sidor
110432
ISSN
Publikationsforum
Publikationsforumsnivå
2
Öppen tillgång
Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst
Ja
Öppen tillgång till publikationskanalen
Delvis öppen publikationskanal
Licens för förläggarens version
CC BY
Parallellsparad
Ja
Parallellagringens licens
CC BY
Övriga uppgifter
Vetenskapsområden
Ekologi, evolutionsbiologi; Växtbiologi, mikrobiologi, virologi
Nyckelord
[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]
Förlagets internationalitet
Internationell
Språk
engelska
Internationell sampublikation
Ja
Sampublikation med ett företag
Nej
DOI
10.1016/j.foodcont.2024.110432
Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling
Ja