undefined

DNA extraction optimization and authentication of Vaccinium berries and their products by high-resolution DNA melting analysis

Publiceringsår

2024

Upphovspersoner

Toth, Katalin; Salo, Heikki M.; Kinnunen, Sanni; Miettunen, Tuuli-Maaret; Alakärppä, Emmi; Suokas, Marko; Benevenuto, Juliana; Munoz, Patricio; Häggman, Hely; Jokipii-Lukkari, Soile

Organisationer och upphovspersoner

Uleåborgs universitet

Suokas Marko

Alakärppä Emmi

Salo Heikki

Häggman Hely Margaretha

Toth Katalin

Kinnunen Sanni

Jokipii-Lukkari Soile

Miettunen Tuuli-Maaret

Publikationstyp

Publikationsform

Artikel

Moderpublikationens typ

Tidning

Artikelstyp

En originalartikel

Målgrupp

Vetenskaplig

Kollegialt utvärderad

Kollegialt utvärderad

UKM:s publikationstyp

A1 Originalartikel i en vetenskaplig tidskrift

Publikationskanalens uppgifter

Förläggare

Elsevier

Sidor

110432

Publikationsforum

56254

Publikationsforumsnivå

2

Öppen tillgång

Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst

Ja

Öppen tillgång till publikationskanalen

Delvis öppen publikationskanal

Licens för förläggarens version

CC BY

Parallellsparad

Ja

Parallellagringens licens

CC BY

Övriga uppgifter

Vetenskapsområden

Ekologi, evolutionsbiologi; Växtbiologi, mikrobiologi, virologi

Nyckelord

[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]

Förlagets internationalitet

Internationell

Språk

engelska

Internationell sampublikation

Ja

Sampublikation med ett företag

Nej

DOI

10.1016/j.foodcont.2024.110432

Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling

Ja