undefined

Traceability, virulence and antimicrobial resistance of Yersinia enterocolitica in two industrial cheese-making plants

Publiceringsår

2023

Upphovspersoner

Piras, Francesca; Siddi, Giuliana; Le Guern, Anne-Sophie; Bremont, Sylvie; Fredriksson-Ahomaa, Maria; Sanna, Rita; Meloni, Maria Pina; De Santis, Enrico Pietro Luigi; Scarano, Christian

Organisationer och upphovspersoner

Helsingfors universitet

Fredriksson-Ahomaa Maria

Publikationstyp

Publikationsform

Artikel

Moderpublikationens typ

Tidning

Artikelstyp

En originalartikel

Målgrupp

Vetenskaplig

Kollegialt utvärderad

Kollegialt utvärderad

UKM:s publikationstyp

A1 Originalartikel i en vetenskaplig tidskrift

Publikationskanalens uppgifter

Volym

398

Publikationsforum

58451

Publikationsforumsnivå

3

Öppen tillgång

Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst

Nej

Öppen tillgång till publikationskanalen

Delvis öppen publikationskanal

Parallellsparad

Ja

Parallellagringens licens

CC BY NC ND

Övriga uppgifter

Vetenskapsområden

Övriga jordbruksvetenskaper

Nyckelord

[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]

Publiceringsland

Nederländerna

Förlagets internationalitet

Internationell

Språk

engelska

Internationell sampublikation

Ja

Sampublikation med ett företag

Nej

DOI

10.1016/j.ijfoodmicro.2023.110225

Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling

Ja