Traceability, virulence and antimicrobial resistance of Yersinia enterocolitica in two industrial cheese-making plants
Publiceringsår
2023
Upphovspersoner
Piras, Francesca; Siddi, Giuliana; Le Guern, Anne-Sophie; Bremont, Sylvie; Fredriksson-Ahomaa, Maria; Sanna, Rita; Meloni, Maria Pina; De Santis, Enrico Pietro Luigi; Scarano, Christian
Organisationer och upphovspersoner
Helsingfors universitet
Fredriksson-Ahomaa Maria
Publikationstyp
Publikationsform
Artikel
Moderpublikationens typ
Tidning
Artikelstyp
En originalartikel
Målgrupp
VetenskapligKollegialt utvärderad
Kollegialt utvärderadUKM:s publikationstyp
A1 Originalartikel i en vetenskaplig tidskriftPublikationskanalens uppgifter
Moderpublikationens namn
Volym
398
ISSN
Publikationsforum
Publikationsforumsnivå
3
Öppen tillgång
Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst
Nej
Öppen tillgång till publikationskanalen
Delvis öppen publikationskanal
Parallellsparad
Ja
Parallellagringens licens
CC BY NC ND
Övriga uppgifter
Vetenskapsområden
Övriga jordbruksvetenskaper
Nyckelord
[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]
Publiceringsland
Nederländerna
Förlagets internationalitet
Internationell
Språk
engelska
Internationell sampublikation
Ja
Sampublikation med ett företag
Nej
DOI
10.1016/j.ijfoodmicro.2023.110225
Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling
Ja