Preservation techniques, storage, stability, traceability, and other means to maintain food quality during the distribution chain
Publiceringsår
2022
Upphovspersoner
Alakomi, Hanna Leena; Salo, Satu; Hakalehto, Elias
Organisationer och upphovspersoner
Helsingfors universitet
Hakalehto Elias
Publikationstyp
Publikationsform
Artikel
Moderpublikationens typ
Samlingsverk
Artikelstyp
Annan artikel
Målgrupp
VetenskapligKollegialt utvärderad
Kollegialt utvärderadUKM:s publikationstyp
A3 Del av bok eller annat samlingsverkPublikationskanalens uppgifter
Moderpublikationens namn
Förläggare
Sidor
11-20
ISBN
Publikationsforum
Publikationsforumsnivå
3
Öppen tillgång
Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst
Nej
Parallellsparad
Nej
Övriga uppgifter
Vetenskapsområden
Övriga jordbruksvetenskaper
Publiceringsland
Slovakien
Förlagets internationalitet
Internationell
Språk
engelska
Internationell sampublikation
Nej
Sampublikation med ett företag
Ja
DOI
10.1515/9783110724967-003
Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling
Ja