undefined

Reduced sensitivity of lager brewing yeast to premature yeast flocculation via adaptive evolution

Publiceringsår

2022

Upphovspersoner

He, Yang; Yin, Hua; Dong, Jianjun; Yu, Junhong; Zhang, Lei; Yan, Peng; Wan, Xiujuan; Hou, Xiaoping; Zhao, Yuxiang; Chen, Rong; Gibson, Brian; Krogerus, Kristoffer

Organisationer och upphovspersoner

Teknologiska forskningscentralen VTT Ab

Gibson Brian

Krogerus Kristoffer Orcid -palvelun logo

Publikationstyp

Publikationsform

Artikel

Moderpublikationens typ

Tidning

Artikelstyp

En originalartikel

Målgrupp

Vetenskaplig

Kollegialt utvärderad

Kollegialt utvärderad

UKM:s publikationstyp

A1 Originalartikel i en vetenskaplig tidskrift

Publikationskanalens uppgifter

Volym

106

Artikelnummer

104032

Publikationsforum

56257

Publikationsforumsnivå

2

Öppen tillgång

Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst

Nej

Parallellsparad

Nej

Övriga uppgifter

Vetenskapsområden

Jordbruksbioteknologi; Växtbiologi, mikrobiologi, virologi

Nyckelord

[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]

Språk

engelska

Internationell sampublikation

Ja

Sampublikation med ett företag

Ja

DOI

10.1016/j.fm.2022.104032

Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling

Ja