Antioxidant potential and α-glucosidase inhibitory activity of onion (Allium cepa L.) peel and bulb extracts
Publiceringsår
2023
Upphovspersoner
Masood, S.; Rehman, A. ur; Ihsan, M. A.; Shahzad, K.; Sabir, M.; Alam, S.; Ahmed, W.; Shah, Z. H.; Alghabari, F.; Mehmood, A.; Chung, G.
Organisationer och upphovspersoner
Publikationstyp
Publikationsform
Artikel
Moderpublikationens typ
Tidning
Artikelstyp
En originalartikel
Målgrupp
VetenskapligKollegialt utvärderad
Kollegialt utvärderadUKM:s publikationstyp
A1 Originalartikel i en vetenskaplig tidskriftPublikationskanalens uppgifter
Journal
Förläggare
Volym
83
Sidor
9 p.
ISSN
Publikationsforum
Öppen tillgång
Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst
Ja
Öppen tillgång till publikationskanalen
Helt öppen publikationskanal
Parallellsparad
Ja
Övriga uppgifter
Vetenskapsområden
Övriga jordbruksvetenskaper
Nyckelord
[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]
Språk
engelska
Internationell sampublikation
Ja
Sampublikation med ett företag
Nej
DOI
10.1590/1519-6984.247168
Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling
Ja