Antioxidant potential and α-glucosidase inhibitory activity of onion (Allium cepa L.) peel and bulb extracts

Antioxidant potential and α-glucosidase inhibitory activity of onion (Allium cepa L.) peel and bulb extracts

Publiceringsår

2023

Upphovspersoner

Masood, S.; Rehman, A. ur; Ihsan, M. A.; Shahzad, K.; Sabir, M.; Alam, S.; Ahmed, W.; Shah, Z. H.; Alghabari, F.; Mehmood, A.; Chung, G.

Abstrakt

Publikationstyp

Publikationsform

Artikel

Moderpublikationens typ

Tidning

Artikelstyp

En originalartikel

Målgrupp

Vetenskaplig

Kollegialt utvärderad

Kollegialt utvärderad

UKM:s publikationstyp

A1

Publikationskanalens uppgifter

Moderpublikationens namn

Moderpublikationens redaktörer

Konferens

Volym

83

Nummer

Sidor

9 p.

ISBN

Publikationsforum

52634

Publikationsforumsnivå

Öppen tillgång

Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst

Ja

Öppen tillgång till publikationskanalen

Helt öppen publikationskanal

Licens för förläggarens version

Annan licens

Parallellsparad

Ja

Parallellagringens version

Sista manuskriptversionen:

Parallellagringens licens

Slutdatum för parallellagringens publiceringsfördröjning (embargo)

Publiceringsavgift för öppen tillgång €

Betalningsår för den öppen tillgång publiceringsavgiften

Övriga uppgifter

Vetenskapsområden

Övriga jordbruksvetenskaper

Publiceringsland

undefined

Språk

engelska

Internationell sampublikation

true

Sampublikation med ett företag

false

Nyckelord

[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]

Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling

Ja