undefined

Enzymatic reduction of galactooligosaccharide content of faba bean and yellow pea ingredients and food products

Publiceringsår

2021

Upphovspersoner

Nyyssölä, Antti; Nisov, Anni; Lille, Martina; Nikinmaa, Markus; Rosa-Sibakov, Natalia; Ellilä, Simo; Valkonen, Mari; Nordlund, Emilia

Organisationer och upphovspersoner

Teknologiska forskningscentralen VTT Ab

Nisov Anni

Nyyssölä Antti

Nordlund Emilia Orcid -palvelun logo

Valkonen Mari

Nikinmaa Markus Orcid -palvelun logo

Lille Martina Orcid -palvelun logo

Rosa-Sibakov Natalia Orcid -palvelun logo

Ellilä Simo Orcid -palvelun logo

Publikationstyp

Publikationsform

Artikel

Moderpublikationens typ

Tidning

Artikelstyp

En originalartikel

Målgrupp

Vetenskaplig

Kollegialt utvärderad

Kollegialt utvärderad

UKM:s publikationstyp

A1 Originalartikel i en vetenskaplig tidskrift

Publikationskanalens uppgifter

Volym

4

Artikelnummer

100047

Publikationsforum

90030

Publikationsforumsnivå

1

Öppen tillgång

Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst

Ja

Öppen tillgång till publikationskanalen

Helt öppen publikationskanal

Licens för förläggarens version

CC BY NC ND

Parallellsparad

Nej

Övriga uppgifter

Vetenskapsområden

Jordbruksbioteknologi

Nyckelord

[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]

Språk

engelska

Internationell sampublikation

Nej

Sampublikation med ett företag

Nej

DOI

10.1016/j.fufo.2021.100047

Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling

Ja