Differences in code terminology and frequency of findings in meat inspection of finishing pigs in seven European countries

Differences in code terminology and frequency of findings in meat inspection of finishing pigs in seven European countries

Publiceringsår

2022

Upphovspersoner

Alban, Lis; Vieira-Pinto, M.; Meemken, D.; Maurer, P.; Ghidini, S.; Santos, S.; Laguna, J.G.; Laukkanen-Ninios, R.; Alvseike, O.; Langkabel, N.

Organisationer och upphovspersoner

Helsingfors universitet

Laukkanen-Ninios R. Orcid -palvelun logo

Publikationstyp

Publikationsform

Artikel

Moderpublikationens typ

Tidning

Artikelstyp

En originalartikel

Målgrupp

Vetenskaplig

Kollegialt utvärderad

Kollegialt utvärderad

UKM:s publikationstyp

A1 Originalartikel i en vetenskaplig tidskrift

Publikationskanalens uppgifter

Moderpublikationens namn

Food Control

Volym

132

Publikationsforum

56254

Öppen tillgång

Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst

Ja

Öppen tillgång till publikationskanalen

Delvis öppen publikationskanal

Licens för förläggarens version

CC BY NC ND

Parallellsparad

Ja

Parallellagringens licens

CC BY NC ND

Övriga uppgifter

Vetenskapsområden

Veterinärvetenskap; Övriga jordbruksvetenskaper

Nyckelord

[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]

Publiceringsland

Storbritannien

Språk

engelska

Internationell sampublikation

Ja

Sampublikation med ett företag

Nej

DOI

10.1016/j.foodcont.2021.108394

Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling

Ja