Differences in code terminology and frequency of findings in meat inspection of finishing pigs in seven European countries
Publiceringsår
2022
Upphovspersoner
Alban, Lis; Vieira-Pinto, M.; Meemken, D.; Maurer, P.; Ghidini, S.; Santos, S.; Laguna, J.G.; Laukkanen-Ninios, R.; Alvseike, O.; Langkabel, N.
Organisationer och upphovspersoner
Helsingfors universitet
Laukkanen-Ninios R.
Publikationstyp
Publikationsform
Artikel
Moderpublikationens typ
Tidning
Artikelstyp
En originalartikel
Målgrupp
VetenskapligKollegialt utvärderad
Kollegialt utvärderadUKM:s publikationstyp
A1 Originalartikel i en vetenskaplig tidskriftPublikationskanalens uppgifter
Journal
Moderpublikationens namn
Volym
132
Artikelnummer
108394
ISSN
Publikationsforum
Publikationsforumsnivå
2
Öppen tillgång
Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst
Ja
Öppen tillgång till publikationskanalen
Delvis öppen publikationskanal
Licens för förläggarens version
CC BY NC ND
Parallellsparad
Ja
Parallellagringens licens
CC BY NC ND
Övriga uppgifter
Vetenskapsområden
Veterinärvetenskap; Övriga jordbruksvetenskaper
Nyckelord
[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]
Publiceringsland
Förenade kungariket
Förlagets internationalitet
Internationell
Språk
engelska
Internationell sampublikation
Ja
Sampublikation med ett företag
Nej
DOI
10.1016/j.foodcont.2021.108394
Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling
Ja