Differences in code terminology and frequency of findings in meat inspection of finishing pigs in seven European countries

Differences in code terminology and frequency of findings in meat inspection of finishing pigs in seven European countries

Publiceringsår

2022

Upphovspersoner

Alban, Lis; Vieira-Pinto, M.; Meemken, D.; Maurer, P.; Ghidini, S.; Santos, S.; Laguna, J.G.; Laukkanen-Ninios, R.; Alvseike, O.; Langkabel, N.

Abstrakt

Publikationstyp

Publikationsform

Artikel

Moderpublikationens typ

Tidning

Artikelstyp

En originalartikel

Målgrupp

Vetenskaplig

Kollegialt utvärderad

Kollegialt utvärderad

UKM:s publikationstyp

A1

Publikationskanalens uppgifter

Moderpublikationens namn

Food Control

Moderpublikationens redaktörer

Konferens

Förläggare

Volym

132

Nummer

Sidor

ISBN

Publikationsforum

56254

Publikationsforumsnivå

Öppen tillgång

Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst

Ja

Öppen tillgång till publikationskanalen

Delvis öppen publikationskanal

Licens för förläggarens version

CC BY NC ND

Parallellsparad

Ja

Parallellagringens version

Parallellagringens licens

CC BY NC ND

Slutdatum för parallellagringens publiceringsfördröjning (embargo)

Publiceringsavgift för öppen tillgång €

Betalningsår för den öppen tillgång publiceringsavgiften

Övriga uppgifter

Vetenskapsområden

Veterinärvetenskap; Övriga jordbruksvetenskaper

Publiceringsland

Storbritannien

Språk

engelska

Internationell sampublikation

true

Sampublikation med ett företag

false

Nyckelord

[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]

Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling

Ja