Root-Applied Glycinebetaine Decreases Nitrate Accumulation and Improves Quality in Hydroponically Grown Lettuce
Publiceringsår
2022
Upphovspersoner
Jokinen, Kari; Salovaara, Anna-Kaisa Johanna; Wasonga, Daniel; Edelmann, Minnamari; Simpura, Ilkka; Mäkelä, Pirjo
Organisationer och upphovspersoner
Helsingfors universitet
Salovaara Anna-Kaisa Johanna
Wasonga Daniel
Simpura Ilkka
Edelmann Minnamari
Mäkelä Pirjo
Publikationstyp
Publikationsform
Artikel
Moderpublikationens typ
Tidning
Artikelstyp
En originalartikel
Målgrupp
VetenskapligKollegialt utvärderad
Kollegialt utvärderadUKM:s publikationstyp
A1 Originalartikel i en vetenskaplig tidskriftPublikationskanalens uppgifter
Journal
Moderpublikationens namn
Volym
366
Artikelnummer
130558
ISSN
Publikationsforum
Publikationsforumsnivå
2
Öppen tillgång
Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst
Ja
Öppen tillgång till publikationskanalen
Delvis öppen publikationskanal
Licens för förläggarens version
CC BY
Parallellsparad
Ja
Parallellagringens licens
CC BY
Övriga uppgifter
Vetenskapsområden
Jordbruksvetenskap
Nyckelord
[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]
Publiceringsland
Nederländerna
Förlagets internationalitet
Internationell
Språk
engelska
Internationell sampublikation
Nej
Sampublikation med ett företag
Nej
DOI
10.1016/j.foodchem.2021.130558
Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling
Ja