Ruokahävikin vähentäminen julkisissa ruokapalveluissa
Publiceringsår
2021
Upphovspersoner
Nieminen, Kirta; Seppälä-Kolkka, Taina
Organisationer och upphovspersoner
Publikationstyp
Publikationsform
Artikel
Moderpublikationens typ
Samlingsverk
Artikelstyp
Annan artikel
Målgrupp
FackligUKM:s publikationstyp
D2 Artikel i ett yrkesinriktat samlingsverk (inkl. inledningsartikel som skrivits av redaktören)Publikationskanalens uppgifter
Journal
Jyväskylän ammattikorkeakoulun julkaisuja
Moderpublikationens namn
Moderpublikationens redaktörer
Mertanen, Enni
Förläggare
Jyväskylän ammattikorkeakoulu
Nummer
296
Sidor
52 - 61
ISSN
ISBN
Öppen tillgång
Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst
Ja
Öppen tillgång till publikationskanalen
Helt öppen publikationskanal
Parallellsparad
Ja
Övriga uppgifter
Vetenskapsområden
Företagsekonomi
Nyckelord
ammattikeittiöt; hävikki; kouluruokailu; koulut; ruokahävikki; vähentäminen
Publiceringsland
Finland
Förlagets internationalitet
Inhemsk
Språk
finska
Internationell sampublikation
Nej
Sampublikation med ett företag
Nej
Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling
Ja