undefined

Ruokahävikin vähentäminen julkisissa ruokapalveluissa

Publiceringsår

2021

Upphovspersoner

Nieminen, Kirta; Seppälä-Kolkka, Taina

Organisationer och upphovspersoner

Seinäjoen ammattikorkeakoulu

Nieminen Kirta

Seppälä-Kolkka Taina

Publikationstyp

Publikationsform

Artikel

Moderpublikationens typ

Samlingsverk

Artikelstyp

Annan artikel

Målgrupp

Facklig

UKM:s publikationstyp

D2 Artikel i ett yrkesinriktat samlingsverk (inkl. inledningsartikel som skrivits av redaktören)

Publikationskanalens uppgifter

Journal

Jyväskylän ammattikorkeakoulun julkaisuja

Moderpublikationens namn

Ruokapalvelut muutoksessa

Moderpublikationens redaktörer

Mertanen, Enni

Förläggare

Jyväskylän ammattikorkeakoulu

Nummer

296

Sidor

52 - 61

Öppen tillgång

Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst

Ja

Öppen tillgång till publikationskanalen

Helt öppen publikationskanal

Parallellsparad

Ja

Övriga uppgifter

Vetenskapsområden

Företagsekonomi

Nyckelord

[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]

Publiceringsland

Finland

Förlagets internationalitet

Inhemsk

Språk

finska

Internationell sampublikation

Nej

Sampublikation med ett företag

Nej

Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling

Ja