undefined

Covid-19 and Instagram: Digital Service Innovation in Top Restaurants

Publiceringsår

2021

Upphovspersoner

Tuomi, Aarni; Tussyadiah, Iis; Ashton, Mark

Organisationer och upphovspersoner

Haaga-Helia ammattikorkeakoulu

Tuomi Aarni Ilmari Orcid -palvelun logo

Publikationstyp

Publikationsform

Artikel

Moderpublikationens typ

Konferens

Artikelstyp

Annan artikel

Målgrupp

Vetenskaplig

Kollegialt utvärderad

Kollegialt utvärderad

UKM:s publikationstyp

A4 Artikel i en konferenspublikation

Publikationskanalens uppgifter

Moderpublikationens redaktörer

Wörndl, Wolfgang; Stienmetz, Jason

Förläggare

Springer

Sidor

464-475

Publikationsforum

5952

Publikationsforumsnivå

2

Öppen tillgång

Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst

Ja

Öppen tillgång till publikationskanalen

Helt öppen publikationskanal

Parallellsparad

Ja

Övriga uppgifter

Vetenskapsområden

Företagsekonomi

Nyckelord

[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]

Publiceringsland

Schweiz

Förlagets internationalitet

Internationell

Språk

engelska

Internationell sampublikation

Ja

Sampublikation med ett företag

Nej

DOI

10.1007/978-3-030-65785-7_45

Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling

Ja