Covid-19 and Instagram: Digital Service Innovation in Top Restaurants

< Tillbaka till sökresultaten

Covid-19 and Instagram: Digital Service Innovation in Top Restaurants

Publiceringsår

2021

Upphovspersoner

Tuomi, Aarni; Tussyadiah, Iis; Ashton, Mark

Publikationstyp

Publikationsform

Artikel

Moderpublikationens typ

Konferensplattform

Målgrupp

Vetenskaplig

Kollegialt utvärderad

Kollegialt utvärderad

UKM:s publikationstyp

A4

Publikationskanalens uppgifter

Journal

Moderpublikationens redaktörer

Wörndl, Wolfgang; Stienmetz, Jason

Nummer

Sidor

464-475

ISSN

Publikationsforum

5952

Publikationsforumsnivå

2

Övriga uppgifter

Vetenskapsområden

Företagsekonomi

Öppen tillgång

Ja

Publiceringsland

Schweiz

Språk

engelska

Internationell sampublikation

true

Sampublikation med ett företag

false

Nyckelord

[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]