Frozen-dough baking potential of psychrotolerant Saccharomyces species and derived hybrids

< Tillbaka till sökresultaten

Frozen-dough baking potential of psychrotolerant Saccharomyces species and derived hybrids

Publiceringsår

2021

Upphovspersoner

Magalhaes, Frederico; Calton, Alex; Heiniö, Raija-Liisa; Gibson, Brian

Publikationstyp

Publikationsform

Artikel

Moderpublikationens typ

Tidning

Målgrupp

Vetenskaplig

Kollegialt utvärderad

Kollegialt utvärderad

UKM:s publikationstyp

A1

Publikationskanalens uppgifter

Moderpublikationens namn

Moderpublikationens redaktörer

Konferens

Förläggare

Volym

94

Nummer

Sidor

ISBN

Publikationsforum

56257

Publikationsforumsnivå

2

Övriga uppgifter

Vetenskapsområden

Växtbiologi, mikrobiologi, virologi; Miljöbioteknologi; Industriell bioteknologi; Jordbruksbioteknologi

Öppen tillgång

Nej

Publiceringsland

undefined

Språk

engelska

Internationell sampublikation

false

Sampublikation med ett företag

false

Nyckelord

[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]