Sourdough cultures as reservoirs of maltose-negative yeasts for low-alcohol beer brewing

< Tillbaka till sökresultaten

Sourdough cultures as reservoirs of maltose-negative yeasts for low-alcohol beer brewing

Publiceringsår

2021

Upphovspersoner

Johansson, Linnea; Nikulin, Jarkko; Juvonen, Riikka; Krogerus, Kristoffer; Magalhaes, Frederico; Mikkelson, Atte; Nuppunen-Puputti, Maija; Sohlberg, Elina; de Francesco, Giovanni; Perretti, Giuseppe; Gibson, Brian

Publikationstyp

Publikationsform

Artikel

Moderpublikationens typ

Tidning

Målgrupp

Vetenskaplig

Kollegialt utvärderad

Kollegialt utvärderad

UKM:s publikationstyp

A1

Publikationskanalens uppgifter

Moderpublikationens namn

Moderpublikationens redaktörer

Konferens

Förläggare

Volym

94

Nummer

Sidor

ISBN

Publikationsforum

56257

Publikationsforumsnivå

Övriga uppgifter

Vetenskapsområden

Växtbiologi, mikrobiologi, virologi; Miljöbioteknologi; Industriell bioteknologi; Övriga jordbruksvetenskaper

Öppen tillgång

Nej

Publiceringsland

undefined

Språk

engelska

Internationell sampublikation

true

Sampublikation med ett företag

false

Nyckelord

[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]