Sourdough cultures as reservoirs of maltose-negative yeasts for low-alcohol beer brewing
Publiceringsår
2021
Upphovspersoner
Johansson, Linnea; Nikulin, Jarkko; Juvonen, Riikka; Krogerus, Kristoffer; Magalhaes, Frederico; Mikkelson, Atte; Nuppunen-Puputti, Maija; Sohlberg, Elina; de Francesco, Giovanni; Perretti, Giuseppe; Gibson, Brian
Publikationstyp
Publikationsform
Artikel
Moderpublikationens typ
Tidning
Målgrupp
Vetenskaplig
Kollegialt utvärderad
Kollegialt utvärderadUKM:s publikationstyp
A1Publikationskanalens uppgifter
Journal
Moderpublikationens redaktörer
Övriga uppgifter
Vetenskapsområden
Växtbiologi, mikrobiologi, virologi; Miljöbioteknologi; Industriell bioteknologi; Övriga jordbruksvetenskaper
Öppen tillgång
Nej
Publiceringsland
undefined
Språk
engelska
Internationell sampublikation
true
Sampublikation med ett företag
false
Nyckelord
[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]