undefined

Antifungal effect of bioprocessed surplus bread as ingredient for bread-making: Identification of active compounds and impact on shelf-life

Publiceringsår

2020

Upphovspersoner

Nionelli, Luana; Wang, Yaqin; Pontonio, Erica; Immonen, Mikko; Rizzello, Carlo; Maina, Ndegwa; Katina, Kati; Coda, Rossana

Organisationer och upphovspersoner

Helsingfors universitet

Katina Kati

Nionelli Luana

Immonen Mikko

Maina Ndegwa

Coda Rossana

Wang Yaqin

Publikationstyp

Publikationsform

Artikel

Moderpublikationens typ

Tidning

Artikelstyp

En originalartikel

Målgrupp

Vetenskaplig

Kollegialt utvärderad

Kollegialt utvärderad

UKM:s publikationstyp

A1 Originalartikel i en vetenskaplig tidskrift

Publikationskanalens uppgifter

Moderpublikationens namn

Food Control

Volym

118

Artikelnummer

107437

Publikationsforum

56254

Publikationsforumsnivå

2

Öppen tillgång

Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst

Ja

Öppen tillgång till publikationskanalen

Delvis öppen publikationskanal

Licens för förläggarens version

CC BY

Parallellsparad

Ja

Parallellagringens licens

CC BY

Övriga uppgifter

Vetenskapsområden

Övriga jordbruksvetenskaper

Nyckelord

[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]

Publiceringsland

Förenade kungariket

Förlagets internationalitet

Internationell

Språk

engelska

Internationell sampublikation

Ja

Sampublikation med ett företag

Nej

DOI

10.1016/j.foodcont.2020.107437

Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling

Ja