Antifungal effect of bioprocessed surplus bread as ingredient for bread-making: Identification of active compounds and impact on shelf-life

< Tillbaka till sökresultaten

Antifungal effect of bioprocessed surplus bread as ingredient for bread-making: Identification of active compounds and impact on shelf-life

Publiceringsår

2020

Upphovspersoner

Nionelli, Luana; Wang, Yaqin; Pontonio, Erica; Immonen, Mikko; Rizzello, Carlo; Maina, Ndegwa; Katina, Kati; Coda, Rossana

Publikationstyp

Publikationsform

Artikel

Moderpublikationens typ

Tidning

Målgrupp

Vetenskaplig

Kollegialt utvärderad

Kollegialt utvärderad

UKM:s publikationstyp

A1

Publikationskanalens uppgifter

Moderpublikationens namn

Food Control

Moderpublikationens redaktörer

Konferens

Förläggare

Volym

118

Nummer

Sidor

ISBN

Publikationsforum

56254

Publikationsforumsnivå

2

Övriga uppgifter

Vetenskapsområden

Övriga jordbruksvetenskaper

Öppen tillgång

Ja

Publiceringsland

Storbritannien

Språk

engelska

Internationell sampublikation

true

Sampublikation med ett företag

false

Nyckelord

[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]