Differential scanning calorimetry coupled with machine learning technique: An effective approach to determine the milk authenticity
Publiceringsår
2021
Upphovspersoner
Farah, Juliana S.; Cavalcanti, Rodrigo N.; Guimarães, Jonas T.; Balthazar, Celso F.; Coimbra, Pablo T.; Pimentel, Tatiana C.; Esmerino, Erick A.; Duarte, Maria Carmela K.H.; Freitas, Mônica Q.; Granato, Daniel; Neto, Roberto P.C.; Tavares, Maria Inês B.; Calado, Verônica; Silva, Marcia C.; Cruz, Adriano G.
Visa merOrganisationer och upphovspersoner
Naturresursinstitutet
granato daniel
Publikationstyp
Publikationsform
Artikel
Moderpublikationens typ
Tidning
Artikelstyp
En originalartikel
Målgrupp
VetenskapligKollegialt utvärderad
Kollegialt utvärderadUKM:s publikationstyp
A1 Originalartikel i en vetenskaplig tidskriftPublikationskanalens uppgifter
Journal
Förläggare
Volym
121
Artikelnummer
107585
Sidor
9 p.
ISSN
Publikationsforum
Publikationsforumsnivå
2
Öppen tillgång
Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst
Nej
Parallellsparad
Nej
Övriga uppgifter
Vetenskapsområden
Djursvetenskap, mjölkproduktlära
Nyckelord
[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]
Förlagets internationalitet
Internationell
Språk
engelska
Internationell sampublikation
Ja
Sampublikation med ett företag
Nej
DOI
10.1016/j.foodcont.2020.107585
Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling
Ja