Use of results of microbiological analyses for risk-based control of <em>Listeria monocytogenes</em> in marinated broiler legs
Publiceringsår
2008
Upphovspersoner
Aarnisalo, Kaarina; Vihavainen, Elina; Rantala, Leila; Maijala, Riitta; Suihko, Maija-Liisa; Hielm, Sebastian; Tuominen, Pirkko; Ranta, Jukka; Raaska, Laura
Organisationer och upphovspersoner
Teknologiska forskningscentralen VTT Ab
Ranta Jukka
Publikationstyp
Publikationsform
Artikel
Moderpublikationens typ
Tidning
Artikelstyp
En originalartikel
Målgrupp
VetenskapligKollegialt utvärderad
Kollegialt utvärderadUKM:s publikationstyp
A1 Originalartikel i en vetenskaplig tidskriftPublikationskanalens uppgifter
Volym
121
Nummer
3
Sidor
275 - 284
ISSN
Publikationsforum
Publikationsforumsnivå
3
Öppen tillgång
Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst
Nej
Parallellsparad
Nej
Övriga uppgifter
Nyckelord
[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]
Språk
engelska
Internationell sampublikation
Nej
Sampublikation med ett företag
Nej
DOI
10.1016/j.ijfoodmicro.2007.11.037
Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling
Nej