undefined

Food business operators' opinions on disclosed food safety inspections and occurrence of disagreements with inspector grading

Publiceringsår

2019

Upphovspersoner

Kaskela, Jenni; Vainio, Annukka; Ollila, Sari; Lundén, Janne

Organisationer och upphovspersoner

Helsingfors universitet

Vainio Annukka

Lundén Janne

Kaskela Jenni

Ollila Sari

Publikationstyp

Publikationsform

Artikel

Moderpublikationens typ

Tidning

Artikelstyp

En originalartikel

Målgrupp

Vetenskaplig

Kollegialt utvärderad

Kollegialt utvärderad

UKM:s publikationstyp

A1 Originalartikel i en vetenskaplig tidskrift

Publikationskanalens uppgifter

Moderpublikationens namn

Food Control

Volym

105

Sidor

248-255

Publikationsforum

56254

Publikationsforumsnivå

2

Öppen tillgång

Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst

Ja

Öppen tillgång till publikationskanalen

Delvis öppen publikationskanal

Licens för förläggarens version

CC BY

Parallellsparad

Ja

Parallellagringens licens

CC BY

Övriga uppgifter

Vetenskapsområden

Folkhälsovetenskap, miljö och arbetshälsa; Veterinärvetenskap; Sociologi

Nyckelord

[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]

Publiceringsland

Förenade kungariket

Förlagets internationalitet

Internationell

Språk

engelska

Internationell sampublikation

Nej

Sampublikation med ett företag

Nej

DOI

10.1016/j.foodcont.2019.06.005

Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling

Ja