undefined

Metagenomic and metatranscriptomic analysis of the microbial community in Swiss-type Maasdam cheese during ripening

Publiceringsår

2018

Upphovspersoner

Duru, Ilhan Cem; Laine, Pia Kati Sofia; Andreevskaya, Margarita; Paulin, Lars Göran; Kananen, Soila; Tynkkynen, Soile; Auvinen, Petri Olli Viljami; Smolander, Olli-Pekka Aukusti

Organisationer och upphovspersoner

Helsingfors universitet

Duru Ilhan Cem

Paulin Lars Göran

Andreevskaya Margarita

Smolander Olli-Pekka Aukusti

Auvinen Petri Olli Viljami

Laine Pia Kati Sofia

Publikationstyp

Publikationsform

Artikel

Moderpublikationens typ

Tidning

Artikelstyp

En originalartikel

Målgrupp

Vetenskaplig

Kollegialt utvärderad

Kollegialt utvärderad

UKM:s publikationstyp

A1 Originalartikel i en vetenskaplig tidskrift

Publikationskanalens uppgifter

Volym

281

Sidor

10-22

Publikationsforum

58451

Publikationsforumsnivå

3

Öppen tillgång

Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst

Ja

Öppen tillgång till publikationskanalen

Delvis öppen publikationskanal

Licens för förläggarens version

CC BY

Parallellsparad

Ja

Parallellagringens licens

CC BY

Övriga uppgifter

Vetenskapsområden

Övriga jordbruksvetenskaper; Genetik, utvecklingsbiologi, fysiologi

Nyckelord

[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]

Publiceringsland

Nederländerna

Förlagets internationalitet

Internationell

Språk

engelska

Internationell sampublikation

Nej

Sampublikation med ett företag

Ja

DOI

10.1016/j.ijfoodmicro.2018.05.017

Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling

Ja