undefined

Conventional and molecular methods used in the detection and subtyping of Yersinia enterocolitica in food

Publiceringsår

2016

Upphovspersoner

Petsios, Stefanos; Fredriksson-Ahomaa, Maria; Sakkas, Hercules; Papadopoulou, Chrissanthy

Organisationer och upphovspersoner

Helsingfors universitet

Fredriksson-Ahomaa Maria

Publikationstyp

Publikationsform

Artikel

Moderpublikationens typ

Tidning

Artikelstyp

En översiktsartikel

Målgrupp

Vetenskaplig

Kollegialt utvärderad

Kollegialt utvärderad

UKM:s publikationstyp

A2 Översiktsartikel i en vetenskaplig tidskrift

Publikationskanalens uppgifter

Volym

237

Sidor

55-72

Publikationsforum

58451

Publikationsforumsnivå

3

Öppen tillgång

Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst

Nej

Parallellsparad

Nej

Övriga uppgifter

Vetenskapsområden

Veterinärvetenskap; Övriga jordbruksvetenskaper

Nyckelord

[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]

Publiceringsland

Nederländerna

Förlagets internationalitet

Internationell

Språk

engelska

Internationell sampublikation

Ja

Sampublikation med ett företag

Nej

DOI

10.1016/j.ijfoodmicro.2016.08.015

Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling

Ja