undefined

Effect of air classification and fermentation by Lactobacillus plantarum VTT E-133328 on faba bean (Vicia faba L.) flour nutritional properties

Publiceringsår

2015

Upphovspersoner

Coda, Rossana; Melama, Leena; Rizzello, Carlo Giuseppe; Curiel, José Antonio; Sibakov, Juhani; Holopainen, Ulla; Pulkkinen, Marjo; Sözer, Nesli

Organisationer och upphovspersoner

Helsingfors universitet

Coda Rossana

Pulkkinen Marjo

Teknologiska forskningscentralen VTT Ab

Sibakov Juhani

Melama Leena

Sözer Nesli Orcid -palvelun logo

Coda Rossana

Holopainen Ulla Orcid -palvelun logo

Publikationstyp

Publikationsform

Artikel

Moderpublikationens typ

Tidning

Artikelstyp

En originalartikel

Målgrupp

Vetenskaplig

Kollegialt utvärderad

Kollegialt utvärderad

UKM:s publikationstyp

A1 Originalartikel i en vetenskaplig tidskrift

Publikationskanalens uppgifter

Volym

193

Sidor

34-42

Publikationsforum

58451

Publikationsforumsnivå

3

Öppen tillgång

Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst

Nej

Parallellsparad

Nej

Övriga uppgifter

Vetenskapsområden

Övriga jordbruksvetenskaper; Biokemi, cell- och molekylärbiologi; Växtbiologi, mikrobiologi, virologi

Nyckelord

[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]

Publiceringsland

Nederländerna

Förlagets internationalitet

Internationell

Språk

engelska

Internationell sampublikation

Ja

Sampublikation med ett företag

Nej

DOI

10.1016/j.ijfoodmicro.2014.10.012

Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling

Ja