undefined

Fermented foods and novel or upgraded raw materials for food commodities by microbial communities

Publiceringsår

2021

Upphovspersoner

Hakalehto, Elias; Adusei-Mensah, Frank; Heitto, Anneli; Jääskeläinen, Ari; Kivelä, Jukka; Den Boer, Jan; Den Boer, Emilia

Organisationer och upphovspersoner

Helsingfors universitet

Hakalehto Elias

Kivelä Jukka

Östra Finlands universitet

Adusei-Mensah Frank

Publikationstyp

Publikationsform

Artikel

Moderpublikationens typ

Samlingsverk

Artikelstyp

Annan artikel

Målgrupp

Vetenskaplig

Kollegialt utvärderad

Kollegialt utvärderad

UKM:s publikationstyp

A3 Del av bok eller annat samlingsverk

Publikationskanalens uppgifter

Moderpublikationens redaktörer

Hakalehto, Elias

Förläggare

De Gruyter

Sidor

47-98

Publikationsforum

5242

Publikationsforumsnivå

3

Öppen tillgång

Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst

Nej

Parallellsparad

Nej

Övriga uppgifter

Vetenskapsområden

Växtbiologi, mikrobiologi, virologi; Övriga jordbruksvetenskaper

Förlagets internationalitet

Internationell

Språk

engelska

Internationell sampublikation

Ja

Sampublikation med ett företag

Ja

DOI

10.1515/9783110724967-005

Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling

Ja