undefined

Functional food applications of dextran from Weissella cibaria RBA12 from pummelo (Citrus maxima)

Publiceringsår

2017

Upphovspersoner

Baruah, Rwivoo; Maina, Ndegwa H.; Katina, Kati; Juvonen, Riikka; Goyal, Arun

Organisationer och upphovspersoner

Helsingfors universitet

Katina Kati

Maina Ndegwa H.

Publikationstyp

Publikationsform

Artikel

Moderpublikationens typ

Tidning

Artikelstyp

En originalartikel

Målgrupp

Vetenskaplig

Kollegialt utvärderad

Kollegialt utvärderad

UKM:s publikationstyp

A1 Originalartikel i en vetenskaplig tidskrift

Publikationskanalens uppgifter

Volym

242

Sidor

124-131

Publikationsforum

58451

Publikationsforumsnivå

3

Öppen tillgång

Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst

Nej

Parallellsparad

Nej

Övriga uppgifter

Vetenskapsområden

Biokemi, cell- och molekylärbiologi; Övriga jordbruksvetenskaper

Nyckelord

[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]

Publiceringsland

Nederländerna

Förlagets internationalitet

Internationell

Språk

engelska

Internationell sampublikation

Ja

Sampublikation med ett företag

Nej

DOI

10.1016/j.ijfoodmicro.2016.11.012

Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling

Ja