Potential application of yeasts from Ecuadorian chichas in controlled beer and chicha production
Publiceringsår
2021
Upphovspersoner
Grijalva-Vallejos, N.; Krogerus, Kristoffer; Nikulin, Jarkko; Magalhães, Frederico; Aranda, A.; Matallana, E.; Gibson, Brian
Organisationer och upphovspersoner
Uleåborgs universitet
Nikulin Jarkko
Publikationstyp
Publikationsform
Artikel
Moderpublikationens typ
Tidning
Artikelstyp
En originalartikel
Målgrupp
VetenskapligKollegialt utvärderad
Kollegialt utvärderadUKM:s publikationstyp
A1 Originalartikel i en vetenskaplig tidskriftPublikationskanalens uppgifter
Journal
Volym
98
Artikelnummer
103644
ISSN
Publikationsforum
Publikationsforumsnivå
2
Öppen tillgång
Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst
Nej
Parallellsparad
Nej
Övriga uppgifter
Vetenskapsområden
Kemi; Växtbiologi, mikrobiologi, virologi; Medicinsk bioteknologi; Övriga jordbruksvetenskaper; Miljöbioteknologi; Industriell bioteknologi; Övrig teknik och teknologi
Nyckelord
[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]
Förlagets internationalitet
Internationell
Språk
engelska
Internationell sampublikation
Ja
Sampublikation med ett företag
Nej
DOI
10.1016/j.fm.2020.103644
Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling
Ja