undefined

Potential application of yeasts from Ecuadorian chichas in controlled beer and chicha production

Publiceringsår

2021

Upphovspersoner

Grijalva-Vallejos, N.; Krogerus, Kristoffer; Nikulin, Jarkko; Magalhães, Frederico; Aranda, A.; Matallana, E.; Gibson, Brian

Organisationer och upphovspersoner

Uleåborgs universitet

Nikulin Jarkko

Teknologiska forskningscentralen VTT Ab

Krogerus Kristoffer Orcid -palvelun logo

Gibson Brian

Magalhães Frederico

Nikulin Jarkko

Publikationstyp

Publikationsform

Artikel

Moderpublikationens typ

Tidning

Artikelstyp

En originalartikel

Målgrupp

Vetenskaplig

Kollegialt utvärderad

Kollegialt utvärderad

UKM:s publikationstyp

A1 Originalartikel i en vetenskaplig tidskrift

Publikationskanalens uppgifter

Volym

98

Artikelnummer

103644

Publikationsforum

56257

Publikationsforumsnivå

2

Öppen tillgång

Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst

Nej

Parallellsparad

Nej

Övriga uppgifter

Vetenskapsområden

Kemi; Växtbiologi, mikrobiologi, virologi; Medicinsk bioteknologi; Övriga jordbruksvetenskaper; Miljöbioteknologi; Industriell bioteknologi; Övrig teknik och teknologi

Nyckelord

[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]

Förlagets internationalitet

Internationell

Språk

engelska

Internationell sampublikation

Ja

Sampublikation med ett företag

Nej

DOI

10.1016/j.fm.2020.103644

Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling

Ja