Sourdough cultures as reservoirs of maltose-negative yeasts for low-alcohol beer brewing
Publiceringsår
2021
Upphovspersoner
Johansson, Linnea; Nikulin, Jarkko; Juvonen, Riikka; Krogerus, Kristoffer; Magalhaes, Frederico; Mikkelson, Atte; Nuppunen-Puputti, Maija; Sohlberg, Elina; de Francesco, Giovanni; Perretti, Giuseppe; Gibson, Brian
Organisationer och upphovspersoner
Teknologiska forskningscentralen VTT Ab
Mikkelson Atte
Gibson Brian
Magalhaes Frederico
Nikulin Jarkko
Nuppunen-Puputti Maija
Uleåborgs universitet
Nikulin Jarkko
Publikationstyp
Publikationsform
Artikel
Moderpublikationens typ
Tidning
Artikelstyp
En originalartikel
Målgrupp
VetenskapligKollegialt utvärderad
Kollegialt utvärderadUKM:s publikationstyp
A1 Originalartikel i en vetenskaplig tidskriftPublikationskanalens uppgifter
Journal
Volym
94
Artikelnummer
103629
ISSN
Publikationsforum
Publikationsforumsnivå
2
Öppen tillgång
Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst
Nej
Parallellsparad
Nej
Övriga uppgifter
Vetenskapsområden
Teknisk kemi, kemisk processteknik; Miljöbioteknologi; Industriell bioteknologi; Övriga jordbruksvetenskaper; Växtbiologi, mikrobiologi, virologi
Nyckelord
[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]
Förlagets internationalitet
Internationell
Språk
engelska
Internationell sampublikation
Ja
Sampublikation med ett företag
Nej
DOI
10.1016/j.fm.2020.103629
Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling
Ja