undefined

Sourdough cultures as reservoirs of maltose-negative yeasts for low-alcohol beer brewing

Publiceringsår

2021

Upphovspersoner

Johansson, Linnea; Nikulin, Jarkko; Juvonen, Riikka; Krogerus, Kristoffer; Magalhaes, Frederico; Mikkelson, Atte; Nuppunen-Puputti, Maija; Sohlberg, Elina; de Francesco, Giovanni; Perretti, Giuseppe; Gibson, Brian

Organisationer och upphovspersoner

Uleåborgs universitet

Nikulin Jarkko

Teknologiska forskningscentralen VTT Ab

Sohlberg Elina Orcid -palvelun logo

Krogerus Kristoffer Orcid -palvelun logo

Juvonen Riikka Orcid -palvelun logo

Mikkelson Atte

Gibson Brian

Magalhaes Frederico

Nikulin Jarkko

Nuppunen-Puputti Maija

Publikationstyp

Publikationsform

Artikel

Moderpublikationens typ

Tidning

Artikelstyp

En originalartikel

Målgrupp

Vetenskaplig

Kollegialt utvärderad

Kollegialt utvärderad

UKM:s publikationstyp

A1 Originalartikel i en vetenskaplig tidskrift

Publikationskanalens uppgifter

Volym

94

Artikelnummer

103629

Publikationsforum

56257

Publikationsforumsnivå

2

Öppen tillgång

Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst

Nej

Parallellsparad

Nej

Övriga uppgifter

Vetenskapsområden

Växtbiologi, mikrobiologi, virologi; Övriga jordbruksvetenskaper; Teknisk kemi, kemisk processteknik; Miljöbioteknologi; Industriell bioteknologi

Nyckelord

[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]

Förlagets internationalitet

Internationell

Språk

engelska

Internationell sampublikation

Ja

Sampublikation med ett företag

Nej

DOI

10.1016/j.fm.2020.103629

Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling

Ja