Healthy milk: Key Components of Milk Hygiene from Farm to Consumer
Startår
2011
Slutår
2013
Projektdeltagare
Ansvarig organisation
Ursprunglig organisation
Forskningscentralen för jordbruk och livsmedelsekonomi (MTT)
Resultat
Resultat och påverkan
Julkaisu:TIKLI, MUAMMER, TOPCU, BIRKAN, SAKIROGLU, MUHAMMET, GOMES, ANA, PINTADO, MANUELA, �ZT�RK, ERGIN, EMIR, MURAT, AYDIN, ERKIN, CEBECI AYDIN, AYSUN, LOPEZ COLMENERO, ELENA, LOPEZ, LUCIA, MAKI, MAARIT. 2013. Süt ve süt ürünleri üretim zincirinde yer alan kisiler için online süt hijyeni egitim modülleri. In: Poster sunumlari, TGDF Gıda Kongresi 2013, 12.-14.11., Antalya, 2013. 73.
Övriga uppgifter
Nyckelord
Dairy hygiene, Elearning material, Maitohygienia