Junkkari, Terhi
Principal Lecturer, Seinäjoen ammattikorkeakoulu
Beskrivning av forsknings
For education and work history see: linkedin.com/in/terhijunkkariNyckelord
consumer behaviour, food processing, health, nutrition, product developmentAffiliering
Seinäjoen ammattikorkeakoulu
Källa: ORCID
Title
Principal Lecturer 2018 -
Publikationer (122)
Eri sukupolvien suhtautuminen kasvisruokaan
Kestäviä liiketoimintamalleja ruokajärjestelmille
Miksi kasvipohjainen ruokavalio on suosittu – ja miksi kaikki eivät sitä valitse?
Junkkari, Terhi
@SEAMK-verkkolehti
2025
Kestäviä liiketoimintamalleja ruokajärjestelmille
Junkkari, Terhi
@SeAMK-verkkolehti
2025
Miksi kasvipohjainen ruokavalio on suosittu – ja miksi kaikki eivät sitä valitse?
Junkkari, Terhi
@SEAMK-verkkolehti
2025