undefined

Mineral concentrations in milk from cows fed seaweed (Saccharina latissima) under different basal protein supplementation

Publiceringsår

2023

Upphovspersoner

Qin, Nanbing; Petursdottir, Asta H.; Humphries, David J.; Desnica, Natasa; Newton, Eric E.; Vanhatalo, Aila; Halmemies-Beauchet-Filleau, Anni; Bell, Luke; Givens, D. Ian; Juniper, Darren T.; Gunnlaugsdottir, Helga; Stergiadis, Sokratis

Organisationer och upphovspersoner

Helsingfors universitet

Vanhatalo Aila

Halmemies-Beauchet-Filleau Anni

Qin Nanbing

Publikationstyp

Publikationsform

Artikel

Moderpublikationens typ

Tidning

Artikelstyp

En originalartikel

Målgrupp

Vetenskaplig

Kollegialt utvärderad

Kollegialt utvärderad

UKM:s publikationstyp

A1 Originalartikel i en vetenskaplig tidskrift

Publikationskanalens uppgifter

Moderpublikationens namn

Food Chemistry

Volym

403

Artikelnummer

134315

Publikationsforum

56253

Publikationsforumsnivå

2

Öppen tillgång

Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst

Ja

Öppen tillgång till publikationskanalen

Delvis öppen publikationskanal

Licens för förläggarens version

CC BY

Parallellsparad

Ja

Parallellagringens licens

CC BY

Övriga uppgifter

Vetenskapsområden

Djursvetenskap, mjölkproduktlära

Nyckelord

[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]

Publiceringsland

Nederländerna

Förlagets internationalitet

Internationell

Språk

engelska

Internationell sampublikation

Ja

Sampublikation med ett företag

Nej

DOI

10.1016/j.foodchem.2022.134315

Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling

Ja